Praktische informatie

De meest gestelde vragen en antwoorden

Voor een eerste behandeling dient eerst online, telefonisch, via sms of via mail een afspraak te worden gemaakt. 

De praktijk is bereikbaar met bus 442, 443, 659, 670 en 673 aan bushalte Kruisboshof.

Behandelingen duren ongeveer 30 minuten. Het kan ook zijn dat uw huisarts een consultatief onderzoek voorschrijft. Ook dit onderzoek neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Bij een consultatief onderzoek wordt ook steeds een verslag meegegeven.

Neem voor de eerste behandeling uw identiteitskaart en uw doktersvoorschrift mee. Indien u in het bezit bent van onderzoeksverslagen en beeldmateriaal van eerder uitgevoerde medische beeldvorming (RX, echografie, MRI,…) mag u deze ook meebrengen. Soms wordt na een operatieve ingreep een operatieverslag meegegeven. Ook dit mag u meebrengen naar uw eerste behandeling.

Huisbezoeken kunnen uitgevoerd worden indien de patiënt zich niet kan verplaatsen. 

Indien u in Nederland aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, dient er soms een goedkeuring te worden aangevraagd als u in België behandeld wil worden. Vraag goed na voor hoeveel beurten u verzekerd bent of wat uw maximaal verzekerd tarief is. Wij bieden manuele therapie behandelingen aan, aan een zeer voordelig tarief vergeleken met de gehanteerde tarieven in Nederland. Dit zonder aan kwaliteit in te boeten.

Indien u geen voorschrift heeft of niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, kan u ook bij ons terecht.

Atelier Gulinck Comm.V.

BTW: BE0787.337.023

RIZIV: 5/40092/04/527

Kinesist Joris Gulinck is niet geconventioneerd

AXXON

Imperiastraat 16, 1930 Zaventem

02 709 70 80, info.nl@axxon.be

Provinciale Geneeskundige Commissie

Pelikaanstraat 4, 2018 Antwerpen

02 524.97.97, icm.antwerpen@gezondheid.belgie.be

Indien je een klacht hebt, of iets kwijt wil, kan u zich steeds wenden tot uw kinesitherapeut. Wij staan altijd open voor opmerkingen en verbeteringen.  Wenst u anoniem een een opmerking te geven, dan kan u steeds een anonieme brief in de brievenbus van de praktijk plaatsen. Klachten worden uiterst zorgvuldig doorgenomen en zo snel mogelijk, binnen het mogelijke, opgelost.

Curalia CVBA

tav Joris Gulinck met nr. ARCH62118

Tweekerkenstraat 33, 1000 Brussel

0463 74 57 16, info@curalia.be